Produktinformation "El gummireb led komplet 8mm, 5-6m (terra)"

Komplet ledpakke (strømførende reb, terra) til hurtigt og nemt at lave en gennemgang i et (reb)hegn. Åbnes og lukkes nemt ved at tage ledhåndtaget ud af ankeret og isætte det igen. Passer til ledgennemgange fra 3 m til 6 m bredde.

Downloads

Complete with:

Rulle med genoprulning terra 15m
Med denne rulle kan du afhegne gangstier på 15 meter. Stålholderen gør spolen multidirektionel. Let at installere. Vedligeholdelsesfri og bærbar. Leveres komplet med ledhåndtag og monteringskonsol.

1.099,00 kr.*
Passage sæt elastisk snor multipack (4x 3/6m)
Gallagher Passage sæt elastisk snor multipack (4x 3/6m) Denne multipakke indeholder alle elementer til nemt selv at lave fire 3- 6 meter lange elastiske passager. Klip den elastiske snor til, og brug snorforbindelserne til at forbinde den til ledhåndtag og isolator. Skru isolatoren og ankeret i en stolpe, og du har skabt en sikker passage på ingen tid.

799,00 kr.*
Gallagher elastisk reb hvid terra 50 m
StÆrkt elastisk reb til halvpermanente heste- og kvÆgindhegninger. Også beregnet til at gennemgang. Kan strÆkkes til det dobbelt af sin lÆngde. Med UV- beskyttelse, som sikrer en lang levetid. Meget synligt.

1.229,00 kr.*
Elastisk ledningsklemme (10)
Med denne klemme kan du hurtigt og nemt klippe et stykke elastiksnor til. Nu er det slut med besværlige knuder eller metalstik, der kræver værktøj. Elastiksnorsklemmen er ideel, når du skal lave nye elastikpassager eller strække en eksisterende elastikpassage. Fremstillet af ekstra stærk UV-resistent plast. Pakket pr. 10 stk.

129,00 kr.*
Soft Touch ledhåndtag terra til reb
Kraftigt ledhåndtag. Meget synligt. Stor holdbarhed. Passer til tråd og reb. Fås i orange og Terra.

44,00 kr.*