Aggregat Gallagher elstängsel
Ledare Gallagher elstängsel
Stolpar Gallagher elstängsel

 

Isolatorer Gallagher elstängsel
Jordning Gallagher elstängsel
Vårt sortiment Gallagher elstängsel

Komponera ditt stängsel - Gallagher

Sök efter en återförsäljare

Hitta en Gallagher-återförsäljare i din närhet, som kan din marknad, talar ditt språk och förstår dina behov.

Gallagher nyhetsbrev

7 års garanti

Har du köpt ett Gallagher-aggregat under 2017? Efter registrering får du då 7 års garanti.
Läs mer

Gallaghers solpanelssortiment

På jakt efter ett aggregat som ger inklusive energi och även är miljövänligt? Välj då ett soldrivet! Gallaghers solpanelssortiment består av aggregat med integrerad solpanel. Det finns även lösa solpaneler och batterier som kan kombineras perfekt med 9 V/12 V-aggregat. 
Till aggregat

Gallagher Nya Produkter Erbjudanden

Gallagher Webshop

Under hela året har vi återigen ett antal produkter med ett extra förmånligt pris eller med vilka du får någonting extra. Se även Gallaghers erbjudanden för 2017
Till webshopen

Gallagher elstängsel

Elstängsel är en ledande tråd som är spänningssatt och används i ett staket. Gallagher drivs av säkerhet, användarvänlighet samt teknisk perfektion och är global marknadsledare inom elstängselaggregat.

 

Elstängselsortiment

Ska du sätta upp ett elstängsel? Beställ elstängselaggregat, ledare, stolpar, isolatorer och andra stängseltillbehör i Gallaghers webbshop. Din beställning levereras till valfri Gallagher-återförsäljare inom tre arbetsdagar.

Skräddarsydda råd

Våra onlineverktyg hjälper dig att snabbt sätta ihop ditt stängsel. Gallagher tillhandahåller gärna skräddarsydda råd för ditt kompletta stängsel, för det perfekta aggregatet för just din situation eller solpanelen för ditt stängsel.