Advies op maat van de Gallagher specialist ter plaatse

Gaat u een nieuwe elektrische afrastering plaatsen of uw bestaande afrastering vernieuwen? Met ons speciale Gallagher adviesgesprek op locatie krijgt u een Gallagher advies op maat. Door uw afrastering op basis van ons advies op te bouwen, weet u zeker dat uw elektrische afrastering bij uw situatie past. Zo kunt u volledig vertrouwen op uw afrastering en zijn uw dieren veilig.
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Wanneer moet u een bezoek ter plaatse van een Gallagher specialist plannen?

 • U gaat een nieuwe elektrische afrastering plaatsen
 • U wilt uw bestaande afrastering vernieuwen
 • Om uw dieren veilig te houden en ongewenste wilde dieren zoals vossen en herten buiten te houden
 • Bij problemen met uw afrastering

Hoe werkt een bezoek op locatie door een Gallagher specialist?

 1. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier; het helpt ons als u een zo duidelijk mogelijke omschrijving kunt geven van uw wens voor een (nieuwe) elektrische afrastering of een probleem met uw afrastering.
 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw situatie door te nemen, dit is binnen 2 werkdagen. In sommige gevallen is het al mogelijk om telefonisch tot een oplossing te komen.
 3. Wij plannen een afspraak met u in, waarna u bezoek krijgt van een van onze Gallagher specialisten.
 4. Wij beoordelen de specifieke situatie op uw locatie en geven u vervolgens een Gallagher advies op maat voor uw elektrische afrastering.

Samen komen we tot de beste oplossing, zodat u kunt vertrouwen op uw elektrische afrastering en zeker weet dat uw dieren veilig zijn. Wij staan voor u klaar! Laat uw gegevens achter en vraag advies op locatie. De gegevens die u hier invult worden uitsluitend gebruikt om uw bericht te beantwoorden. De Gallagher specialist die verantwoordelijk is voor uw regio zal contact met u opnemen.


U bent van plan een nieuwe elektrische afrastering te plaatsen

Bij de installatie van een nieuwe elektrische afrastering komt veel kijken. Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen door bijvoorbeeld de volgende vragen te beantwoorden: gaat het om een tijdelijke oplossing of een (semi-)permanente afrastering? Is er voeding in de buurt? Welke dieren wilt u binnen houden, of wilt u bepaalde wilde dieren buiten houden? Samen met een van onze specialisten kunt u uw situatie beoordelen en de beste Gallagher oplossing voor u vinden.

U wilt uw bestaande afrastering vernieuwen

Het kan zijn dat u al een elektrische afrastering heeft geplaatst, maar dat uw isolatoren, uw elektrische afrastering geleiders of uw huidige schrikdraadapparaat aan vernieuwing toe zijn. In dit geval geeft de Gallagher specialist u het beste advies voor een vernieuwingsoplossing op locatie. Zo weet u zeker dat uw dieren veilig zijn en dat uw elektrische afrastering nog jaren meegaat.

Om uw dieren veilig te houden en ongewenste wilde dieren zoals vossen en herten buiten te houden

Het is van groot belang dat u een elektrische afrastering heeft die goed werkt en in optimale staat verkeert. Een slecht werkende afrastering kan veel verschillende oorzaken hebben. Met een Gallagher consult helpen wij u om de storing aan uw elektrische afrastering op te lossen. Wij controleren uw afrastering op alle onderdelen die nodig zijn voor een goed werkende elektrische afrastering.

Bij problemen met uw afrastering

We controleren of
 1. Het schrikdraadapparaat niet defect is,
 2. De geleiders van de elektrische afrastering niet beschadigd en goed gespannen zijn,
 3. Dat de draadverbinders niet defect zijn en correct zijn geïnstalleerd, Dat de isolatoren en uw paaltjes intact zijn,
 4. Of uw weiland poorten en doorgangen intact zijn, (zijn de poortgrepen heel en geleiders gespannen?).
 5. Of uw aarding en aardpennen goed geïnstalleerd zijn. Na een volledige controle van uw elektrische afrastering ontvangt u een advies waarmee u uw elektrische afrastering weer in topconditie krijgt, zodat uw dieren weer veilig zijn.