Productinformatie "Gallagher S40 solar schrikdraadapparaat inclusief batterij (6 V - 10 Ah)"
De S40 is het ultieme mobiele schrikdraadapparaat geschikt voor korte afrasteringen (< 5 km). Het schrikdraadapparaat wordt geleverd inclusief oplaadbare accu en zonnepaneel. De S40 is makkelijk en snel te installeren en zeer geschikt om te vervoeren. Dit robuuste en zeer mobiele apparaat is een zeer goed alternatief voor een batterij- systeem.


Specificaties
:
- Maximale uitgangsspanning (V): 7900 - Ladingsenergie (J): 0,40 - Maximale inpuls- energie (J): 0,29 - Zonnepaneel (Watt): 4 - Aantal aardpennen benodigd: 1 x 1 m - Multi-draad afstand – ideale omstandigheden (km): 5,0 - Multi-draad afstand – lichte begroeiing (km): 3,0 - Multi-draad afstand – aanbevolen (km): 1,5 - Raster oppervlakte (ha) (advies): 2

Handleidingen

Diersoort: Geit, Paard, Schaap, Varken, Vee, Wild
Maximale Uitgangsspanning (V): 7900
Spanningsbron: Solar
Spanning bij belasting 500 Ohm (V): 2300
Spanning bij belasting 100 Ohm (V): 800
Ladingsenergie (J): 0,4
Maximale impulsenergie (J): 0,26
Enkel-draad - Ideale omstandigheden (km): 15
Maximale rasterlengte (km) : 5
Multi-draad (2) afstand - Lichte begroeiing (km) : 3
Multi-draad (3) afstand - Aanbevolen (km): 1,5
Rasteroppervlakte (Ha/Acre): 2/5
Gemidd. stroomopname Accu (V/mA): 6/46
Dagen operationeel zonder daglicht: ^20 days
Controlelampje apparaat aan/uit:
Controlelampje batterij (indicator):
Batterij spaarstand:
Autobescherming bij ontladen accu/batterij:
Half vermogen stand / Wild modus stand: -/•
Nachtspaarstand:
Normaal - langzame pulsstand:
Raster aansluitset bijgeleverd:
Zonnepaneel (Watt): 4W
Oplaadbare batterij inclusief:
Aanbevolen accu (minimaal advies): VRLA 6V-10Ah
Aanbevolen vervangende batterij (Art.nr.): 000459
Aanbevolen aantal aardpennen: 1x1m
Geschikte standaard (hoogte): 007509 (88cm)
IPX classificatie: IPX4
Garantie (Jaar): 3
Afmeting (lxbxh mm): 305x205x275
Gewicht (Kg): 4
6V 10Ah Batterij S40
Deze 6V 10Ah batterij heeft een lange levensduur en is speciaal geschikt voor het S40 solar schrikdraadapparaat.

€ 52,45*
9V/12V Raster aansluitkabelset
Kabelset om een B20, B35, B60, S10 t/m S400 te verbinden met de afrastering en de aarding.

€ 17,95*
Stander voor S serie solar apparaten, lengte 90cm
Stander en gelijktijdig ook geschikt als extra aardpen. De stander is geschikt voor de gehele S serie schrikdraadapparaten. Stander lengte 90cm.

€ 33,95*
Aardpen (1 meter, zonder aardklem)
Voor een goede werking van een schrikdraadapparaat is aarding van het apparaat noodzakelijk. Een goede aarding bestaat uit aardpennen met aardklemmen. Gebruik altijd gegalvaniseerde aardpennen met bijbehorende aardklemmen omdat deze de stroom beter geleiden. Gebruik altijd aardpennen met de juiste lengte De lengte van de aardpennen en het benodigde aantal aardpennen hangt af van het schrikdraadapparaat dat u heeft. - Batterij- apparaten: lengte minimaal 0,5 meter - Accu apparaten: lengte minimaal 1 meter - Lichtnetapparaten: lengte minimaal 1,7 meter

€ 11,25*
Aardpen (1x 0,5m, inclusief 3 meter kabel)
Aardpen (0,5m, inclusief 3 meter kabel) Voor een goede werking van een schrikdraadapparaat is aarding van het apparaat noodzakelijk. Een goede aarding bestaat uit aardpennen met aardklemmen. Gebruik altijd gegalvaniseerde aardpennen met bijbehorende aardklemmen omdat deze de stroom beter geleiden. Gebruik altijd aardpennen met de juiste lengte De lengte van de aardpennen en het benodigde aantal aardpennen hangt af van het schrikdraadapparaat dat u heeft. - Batterij- apparaten: lengte minimaal 0,5 meter - Accu apparaten: lengte minimaal 1 meter - Lichtnetapparaten: lengte minimaal 2 meter Met de extra aardpen van 0,5m + 3m kabel kan elk batterij- apparaat afdoende geaard worden.

€ 14,95*
Aardpen 1,7m incl. aardklem (1)
Voor een goede werking van een schrikdraadapparaat is het slaan van aardpennen noodzakelijk. Accu- apparaten: lengte aardpen vanaf 1m. Lichtnetapparaten: lengte aardpen vanaf 1,7m.

€ 24,45*
Grondkabel ø2,5mm (25 meter) - 35 Ohm/1km
Grondkabel is noodzakelijk voor de verbinding van het schrikdraadapparaat met de afrastering en met de aardpennen. Grondkabel wordt ook gebruikt om ondergrondse verbindingen te maken, bijvoorbeeld bij hekken en doorgangen. Voor afstanden langer dan 30 meter gebruikt u de 2,5 mm grondkabel. Is de te overbruggen afstand korter dan 30 meter? Gebruik dan 1,6 mm grondkabel. Bijzonder handig is de metermarkering. U hoeft niet meer zelf met de meetlat in de weer, u knipt grondkabel eenvoudig per meter af!

€ 47,95*
Poortgreep (zwart, met N-haak) 10 stuks - extra voordelig PromoPack!
Eenvoudige poortgreep voor het maken van een doorgang in uw afrastering. Deze poortgreep is voorzien van een N- haak om eenvoudig in een poortgreepanker te haken.

€ 18,55*
Ringisolator - voordelig PromoPack (100 stuks)
Ringisolator met doorlopende steun voor houten paal. Gemaakt van zwart hoogwaardig kunststof. Geschikt voor draad en koord.

€ 19,95*
Storingsdetector voor elektrische afrasteringen
Het oplossen van storingen in een elektrische afrastering is snel gefixt met deze FaultFinder. Met deze stroomzoeker vindt u in korte tijd de oorzaak van een slecht functionerende afrastering. Multifunctioneel want de FaultFinder kan eveneens gebruikt worden om het voltage op een afrastering te meten. Onmisbaar instrument wanneer u een elektrische afrastering heeft. Check uw afrastering met de Gallagher check!

€ 164,95*