Productinformatie "Gallagher M950 Schrikdraadapparaat Lichtnet (230 V) + Gratis Voltmeter"
De M950 uit de special edition range is een krachtig lichtnet schrikdraadapparaat dat geschikt is voor lange meerdraadse afrasteringen tot een lengte van 42 km. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en is onderhoudsvrij. Het apparaat is voorzien van een LED bar aan de voorzijde waarop te zien is hoe het apparaat presteert. Ook is er een bliksembeveiliging ingebouwd. Gebruik voor dit schrikdraadapparaat 4x een aardpen van 2m. + Gratis Voltmeter!


Specificaties
:
- Maximale uitgangsspanning (V): 7700 - Ladingsenergie (J): 9 - Maximale inpuls- energie (J): 6,1 - Aantal aardpennen benodigd: 4 x 2 m - Multi-draad afstand – ideale omstandigheden (km): 42 - Multi-draad afstand – lichte begroeiing (km): 31 - Multi-draad afstand – aanbevolen (km): 11 - Raster oppervlakte (ha) (advies): 38

Handleidingen

Diersoort: Geit, Paard, Schaap, Varken, Vee, Wild
Maximale Uitgangsspanning (V): 7700
Spanningsbron: Netspanning (230V)
Spanning bij belasting 500 Ohm (V): 7700
Spanning bij belasting 100 Ohm (V): 3800
Ladingsenergie (J): 9
Maximale impulsenergie (J): 6,1
Enkel-draad - Ideale omstandigheden (km): 125
Maximale rasterlengte (km) : 42
Multi-draad (2) afstand - Lichte begroeiing (km) : 31
Multi-draad (3) afstand - Aanbevolen (km): 11
Rasteroppervlakte (Ha/Acre): 38/95
Gemidd. stroomopname (W): 11
Controlelampje apparaat aan/uit:
Alarmindicator LED aardespanning: -
LED-staafdiagram: -
Vermogen afhankelijk van conditie afrastering:
Tijdvertraging bij belasting:
Beveiliging bij raster kortsluiting :
Ingebouwde bliksembeveiliging:
Aanbevolen Bentonite aardingsmix (emmers): 2
Aanbevolen aantal aardpennen: 4x2m
IPX classificatie: IPX4
Garantie (Jaar): 3
Afmeting (lxbxh mm): 268x95x212
Gewicht (Kg): 2,8
Aardpen (1 meter, zonder aardklem)
Voor een goede werking van een schrikdraadapparaat is aarding van het apparaat noodzakelijk. Een goede aarding bestaat uit aardpennen met aardklemmen. Gebruik altijd gegalvaniseerde aardpennen met bijbehorende aardklemmen omdat deze de stroom beter geleiden. Gebruik altijd aardpennen met de juiste lengte De lengte van de aardpennen en het benodigde aantal aardpennen hangt af van het schrikdraadapparaat dat u heeft. - Batterij- apparaten: lengte minimaal 0,5 meter - Accu apparaten: lengte minimaal 1 meter - Lichtnetapparaten: lengte minimaal 1,7 meter

€ 11,25*
Aardpen (1x 0,5m, inclusief 3 meter kabel)
Aardpen (0,5m, inclusief 3 meter kabel) Voor een goede werking van een schrikdraadapparaat is aarding van het apparaat noodzakelijk. Een goede aarding bestaat uit aardpennen met aardklemmen. Gebruik altijd gegalvaniseerde aardpennen met bijbehorende aardklemmen omdat deze de stroom beter geleiden. Gebruik altijd aardpennen met de juiste lengte De lengte van de aardpennen en het benodigde aantal aardpennen hangt af van het schrikdraadapparaat dat u heeft. - Batterij- apparaten: lengte minimaal 0,5 meter - Accu apparaten: lengte minimaal 1 meter - Lichtnetapparaten: lengte minimaal 2 meter Met de extra aardpen van 0,5m + 3m kabel kan elk batterij- apparaat afdoende geaard worden.

€ 14,95*
Aardpen 1,7m incl. aardklem (1)
Voor een goede werking van een schrikdraadapparaat is het slaan van aardpennen noodzakelijk. Accu- apparaten: lengte aardpen vanaf 1m. Lichtnetapparaten: lengte aardpen vanaf 1,7m.

€ 24,45*
Grondkabel ø2,5mm (25 meter) - 35 Ohm/1km
Grondkabel is noodzakelijk voor de verbinding van het schrikdraadapparaat met de afrastering en met de aardpennen. Grondkabel wordt ook gebruikt om ondergrondse verbindingen te maken, bijvoorbeeld bij hekken en doorgangen. Voor afstanden langer dan 30 meter gebruikt u de 2,5 mm grondkabel. Is de te overbruggen afstand korter dan 30 meter? Gebruik dan 1,6 mm grondkabel. Bijzonder handig is de metermarkering. U hoeft niet meer zelf met de meetlat in de weer, u knipt grondkabel eenvoudig per meter af!

€ 47,95*
Poortgreep (zwart, met N-haak) 10 stuks - extra voordelig PromoPack!
Eenvoudige poortgreep voor het maken van een doorgang in uw afrastering. Deze poortgreep is voorzien van een N- haak om eenvoudig in een poortgreepanker te haken.

€ 18,55*
Ringisolator - voordelig PromoPack (100 stuks)
Ringisolator met doorlopende steun voor houten paal. Gemaakt van zwart hoogwaardig kunststof. Geschikt voor draad en koord.

€ 19,95*
Storingsdetector voor elektrische afrasteringen
Het oplossen van storingen in een elektrische afrastering is snel gefixt met deze FaultFinder. Met deze stroomzoeker vindt u in korte tijd de oorzaak van een slecht functionerende afrastering. Multifunctioneel want de FaultFinder kan eveneens gebruikt worden om het voltage op een afrastering te meten. Onmisbaar instrument wanneer u een elektrische afrastering heeft. Check uw afrastering met de Gallagher check!

€ 164,95*