Waarom wegen en elektronische identificatie?

      Het wegen van dieren is een essentieel onderdeel voor een betere besluitvorming op een veehouderijbedrijf. Een weegschaal of oormerklezer is het perfecte hulpmiddel om u hierbij te ondersteunen. De investering die u doet, verdient zichzelf in korte tijd terug. 
Wegen op het oog zal nooit nauwkeurig en consistent zijn!

Voordelen van wegen

  • Betere beheersing van de voerkosten 
  • Nauwkeuriger gebruik van medicijnen 
  • Vroegtijdige opsporing van ziekten 
  • In staat zijn om nauwkeurige managementbeslissingen te nemen 
  • Betere bedrijfsresultaten

Nieuw: Draadloze weegbalken

Het wegen van je dieren was nog nooit zo eenvoudig

 Met deze nieuwe draadloze weegbalken kun je het meest voorkomende probleem met traditionele weegbalken vermijden: kabels. Stuur de gewichten via Bluetooth rechtstreeks naar de Animal Performance Plus app of naar je Gallagher weegschaal. Met deze draadloze weegbalken heb je geen risico op doorgekauwde kabels, kabels die door vee vertrapt worden of schade aan de aansluitingen van de weegschaal.


Bekijk de nieuwe draadloze weegbalken

Gallagher Animal Performance App

Met de Gallagher Animal Performance software heeft u overal toegang tot de gegevens van uw veestapel. Met uw account kunt u inloggen op de weegschaal, smartphone en computer. De apparaten communiceren met elkaar via Wi-Fi zodat elk apparaat wordt voorzien van de juiste gegevens.

Animal Performance Plus is de upgrade van de Gallagher Animal Performance applicatie. Animal Performance Plus tilt uw administratie naar een hoger niveau met nieuwe functies:

  • Plaats dieren in kuddes om de prestaties te volgen. Gebruik kuddeanalyse om doelen te stellen en vergelijk en volg de voortgang van uw dieren van uw verschillende kuddes in verschillende percelen. 
  • Categoriseer uw dieren in groepen op elke gewenste manier. Zo kunt u een gedetailleerder beeld creëren om kenmerken, activiteiten en levensgegevens te vergelijken. 
  • Gebruik intensief aangepaste filters voor diepgaande inzichten in prestaties en diermanagementactiviteiten. Zoals het vinden van de juiste dieren om toe te voegen aan een bepaalde kudde, groep of sorteerlijst. 
  • Haal de gegevens die u nodig hebt uit de app met behulp van gedetailleerde filters.