Wegen en elektronische identificatie van dieren

You can’t manage what you don’t measure

Het wegen van dieren is een essentieel onderdeel voor een betere besluitvorming op een veehouderijbedrijf. Een weegschaal of oormerklezer is het perfecte instrument om u hierbij te helpen. De investering die u doet, verdient zichzelf in relatief korte tijd terug. Wegen op het oog zal nooit nauwkeurig en betrouwbaar zijn!

Het belang van weging en elektronische identificatie

  • Betere controle van de voerkosten
  • Nauwkeuriger gebruik van medicijnen  
  • Vroegtijdige opsporing van ziekten
  • Mogelijkheid om nauwkeurige managementbeslissingen te nemen
  • Sturen op betere bedrijfsresultaten

Ontdek meer

De juiste oplossingen voor uw behoeften


Ontdek alles wat je nodig hebt om te beginnen met wegen

Weegschalen

Waarom wachten met wegen

Het wegen van vee is een fundamenteel onderdeel van het beheer en de controle van uw dieren, of u nu 5 of 500 dieren hebt. Het nauwkeurig wegen van uw dieren helpt u niet alleen de gezondheid en prestaties te controleren, maar biedt u ook een krachtig hulpmiddel bij het nemen van beslissingen.

Ontdek meer

Weegbalken voor vee

Weegbalken zijn een absoluut essentieel onderdeel als u uw dieren wilt gaan wegen. De balken worden gemonteerd onder een platform of ander plat oppervlak waarop het dier loopt. Het gewicht wordt vervolgens overgebracht van de balken naar het display van de weegschaal. Afhankelijk van uw diersoort hebt u verschillende weegbalken nodig voor zwaardere gewichten.

Ontdek meer

Software

De lancering van Gallagher Animal Performance completeert het ecosysteem van Gallagher Weighing & EID en biedt een alles-in-één, integrerende hardware- en cloud-gebaseerde softwareoplossing die zinvolle inzichten biedt via een naadloze, maar intuïtieve interface.

Ontdek meer

EID-lezers

Met een EID-lezer kunt u de oormerken van uw dieren lezen en vervolgens opslaan of koppelen aan uw weegapparatuur. Door individuele oormerken te scannen, kunt u per dier notities toevoegen en bijhouden hoe het met het individu gaat.

Ontdek meer

Onze nieuwste innovatie

De draadloze weegbalken

Wireless LoadbarsEliminate the most common failure point in traditional loadbars - the cables.

Draadloze weegbalken

Elimineer het meest voorkomende storingspunt van traditionele weegbalken: de kabels.

Het wegen van uw vee is nog nooit zo eenvoudig geweest - direct aansluiten op een Gallagher Weegschaal of van uw telefoon een Weegschaal maken met de Animal Performance Mobile App. Met meerdere maten voor alle weegsystemen biedt ‘het draadloze wegen’ een oplossing voor alle veehouders.

Ontdek meer

Animal Performance App

Voor web en mobiel

Animal Performance completeert uw Gallagher Weeg & EID systeem. Krijg controle over uw gegevens met een volledig gekoppelde oplossing waarmee u de dierprestaties kunt volgen, betere beslissingen kunt nemen en uw winst kunt vergroten.

Ontdek meer