Goodnature

Een wildere wereld

We zijn niet begonnen met het doden van knaagdieren om dingen te doden. We zijn ermee begonnen om de biodiversiteit te laten gedijen.

Knaagdieren zijn slecht nieuws voor mensen en de planeet, vernietigen gewassen en wilde dieren, verspreiden ziektes en verwoesten ecosystemen. Elke oplossing die er was, was verouderd, onmenselijk of ongelooflijk giftig. Onze oprichters Robbie en Craig wisten dat we een betere manier moesten vinden om knaagdieren te doden als we de wereld opnieuw wilden opbouwen. Ze brainstormden meer dan 100 manieren om een rat te doden, en de Goodnature val was geboren.

Ontworpen om overal te werken

Onze vallen zijn ontwikkeld op basis van bijna twee decennia praktijktesten en het is bewezen dat ze overal werken waar knaagdieren rondzwerven - garage, zolder, keuken, achtertuin, schuur of boerderij. De val wordt zelfs gebruikt in enkele van ’s werelds meest kwetsbare ecosystemen om knaagdieren te doden en kritisch bedreigde soorten te beschermen.

Zie hoe onze vallen werken

Een slimmere val

De Smart Cap op onze vallen telt elk ongedierte dat je val heeft gedood en maakt via Bluetooth verbinding met de Goodnature smartphone app. Meldingen waneer de val afgaat zorgen ervoor dat je nooit een kill mist, terwijl navulherinneringen ervoor zorgen dat je die twee keer per jaar vallen bijvullen niet vergeet.


Doodt 100% gifvrij

Onze knaagdierpasta is ontworpen om onweerstaanbaar te zijn voor ratten en muizen, zodat die hun neus in je val steken voor een snelle humane dood. Het is ook 100% gifvrij, dus veilig voor kinderen, huisdieren en ander wild. Het wordt automatisch uitgegeven gedurende zes maanden, want iedereen heeft wel wat beters te doen dan zijn vallen opnieuw te vullen.


Automatisch

Nooit meer controleren en resetten van vallen. Koop de val die zich automatisch 24 keer reset.

Vriendelijk

Zelfs ongedierte verdient het om vriendelijk behandeld te worden. Goodnature vallen betekenen een snelle dood.

Niet-giftig

Ons kunstaas is gifvrij. Nare gifstoffen zijn niet nodig, dus je weet dat het veilig is.

Gemaakt in Nieuw-Zeeland

Hoogwaardig product, gelukkige mensen. Onze producten worden in Wellington, NZ, gemaakt.