Oplossingen voor elektrische afrasteringen

Een elektrische afrastering is een ideale oplossing om dieren veilig binnen een bepaald gebied te houden of om de bewegingen van dieren op het bedrijf te controleren.
Elektrische afrastering kan ook worden gebruikt om een optimaal rendement van het weiland te bereiken.

Belang van elektrische afrastering

Beschermen wat belangrijk is

Gallagher elektrische afrastering kan een belangrijke rol spelen bij de controle van het te begrazen gebied. Wij bieden zowel permanente als draagbare elektrische afrastering die het mogelijk maakt specifieke delen van het weiland te begrazen, terwijl andere weilanden kunnen rusten en hergroeien.

Bescherm uw vee

Elektrische afrastering is er om uw dieren te beschermen.
Gallagher biedt oplossingen voor het beschermen van dieren zoals runderen, paarden en varkens.

Dieren weren

Elektrische afrastering kan dienen om dieren te weren.
Gallagher biedt oplossingen voor het beschermen van dieren zoals runderen, paarden en varkens.

De i Series 

Krachtige, intelligente en technisch perfecte schrikdraadapparaten

Hun kracht, intelligentie en technische perfectie maken de schrikdraadapparaten uit de i Series tot de beste ter wereld! Bovendien krijgt u altijd optimale service en installatie-advies van de Gallagher specialist.

Ontdek meer

Zonne-energie

De kracht van het licht benutten om uw vee daar te houden waar het hoort

Technologische innovaties hebben geleid tot de ultieme oplossing voor elektrische afrasteringen op afstand of tijdelijke: het solar-schikdraadapparaat. De nieuwe generatie Gallagher apparaten zit vol met slimme technologie zodat ze ook perfect functioneren zonder direct zonlicht. Dankzij een slim ontwerp zijn de apparaten licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen en te installeren. Bovendien zijn ze weerbestendig en zeer robuust.

Ontdek meer

Bouw uw eigen elektrische afrastering

Of u nu een draagbare, tijdelijke afrastering nodig hebt voor wisselweiden of een grootschaligere, meer permanente elektrische afrastering, wij begeleiden u naar het juiste systeem.
Beantwoord de vragen om de ideale afrastering te vinden, compleet met de producten die u nodig heeft om de afrastering te bouwen.