Schrikdraadapparaten Gallagher afrasteringen
Stroomgeleiders Gallagher afrasteringen
Afrasteringspalen Gallagher afrasteringen

 

Isolatoren Gallagher afrasteringen
Aardingsmateriaal Gallagher afrasteringen
Compleet Assortiment Gallagher afrasteringen

Zelf afrastering samenstellen - Gallagher

Zoek een dealer

Zoek een Gallagher Verkooppunt bij u in de buurt.

7 jaar garantie!

Heeft u in 2017 een Gallagher schrikdraadapparaat gekocht? Dan krijgt u na het voltooien van onderstaande registratie 7 jaar garantie*. 
Lees verder

Het zonne-energie assortiment van Gallagher

De efficiënte solar oplossingen van Gallagher! 

Gallagher produceert hoge kwaliteit, betrouwbare zonne-energie systemen die gemakkelijk te installeren zijn en jarenlang meegaan. Onze veilige en krachtige apparaten zijn te gebruiken voor vaste en verplaatsbare afrasteringen. Ideaal voor plekken waar geen stroomvoorziening aanwezig is.
Naar de solar schrikdraadapparaten

Gallagher webshop

Bekijk nieuwe Gallagher producten en aanbiedingen. Bestel direct online en haal uw bestelling op bij de dealer van uw keuze.  

Naar de webshop

Gallagher schrikdraad

Schrikdraad is een geleidende draad waar elektrische spanning op staat, gebruikt in een hekwerk.

Gallagher wordt gedreven door veiligheid, gebruikersgemak en technische perfectie en is wereldwijd marktleider op het gebied van schrikdraadapparaten.

Schrikdraad assortiment 

Gaat u een schrikdraad afrastering plaatsen? Bestel uw schrikdraadapparaat, geleiders, palen, isolatoren en andere afrasteringsbenodigdheden in de Gallagher webshop. Uw bestelling wordt binnen drie werkdagen bezorgd bij de Gallagher dealer van uw keuze. 

Advies op maat

Onze online tools helpen u snel op weg bij het samenstellen van uw afrastering. Gallagher geeft u graag advies op maat voor uw complete afrastering, voor het perfecte schrikdraadapparaat voor uw situatie of het zonnepaneel voor uw afrastering.