Protect what matters most

Gallagher animal management

Sinds 1938 helpen we boeren om de kracht van hun bedrijf te benutten door toonaangevende diermanagementoplossingen te leveren, waarmee klanten verantwoord, productief en winstgevend kunnen werken. Wij zijn marktleider op het gebied van elektrische afrastering, weging en elektronische identificatie (EID) en gegevensverzameling.

 • Nieuw & verbeterd

  Dé nieuwe S30 lithium

  Ontdek de revolutionaire S30li: een lichtgewicht, compact solar-schrikdraadapparaat met een krachtige Lithium-accu. Deze geavanceerde technologie garandeert uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zijn efficiënte zonnepaneel en slim batterijmanagement zorgen voor snelle oplading en tot drie weken werking, zelfs zonder direct zonlicht. Kies voor gebruiksgemak en non-stop bescherming met de S30li, uw slimme en duurzame afrasteringsoplossing.

  Ontdek alles over de S30
 • Actueel

  Uw dieren een veilige weide bieden

  Goed gereedschap is het halve werk. De andere helft? Een gedegen installatie en regulier onderhoud. Met de Gallagher check kan jij zelf je afrastering controleren en weet jij zeker dat jij er alles aan hebt gedaan om jouw dieren een zo veilig mogelijke weide te bieden.

  Doe de Gallagher Check
 • Actueel

  Krachtig en intelligent

  Uw dieren veilig binnen de afrastering houden en daar zo min mogelijk tijd aan besteden. Dat wilt u toch ook? Door de kracht, intelligentie en technische perfectie zijn de schrikdraadapparaten uit de Gallagher i Series de slimste ter wereld. Met 7jaar garantie!

  Ontdek de i Series

Onze laatste innovaties

Draadloze weegbalken

Animal Performance App

eShepherd


Vind een dealer


Stel je afrastering samen

Gallagher bestsellers

230V/15V Voeding MB/MBS serie
230/15V voeding om een schrikdraadapparaat te verbinden met 230V. Geschikt voor de Gallagher MB/MBS schrikdraadapparaten.

€ 28,45*
Earth Stake Stander voor B20/B35 en BA apparaten
Earth Stake Stander voor B20, B35 en BA schrikdraadapparaten.

€ 29,95*
Gallagher Solarbox MBS1800i (230V)
De solarbox MBS1800i is gemonteerd in een inbraak werende kast. Deze kast komt zelf ook onder stroom te staan, wanneer de deur gesloten is. Inclusie MBS1800i, 2 gel accu's en een voor gemonteerde 325 watt zonnepaneel. Specificaties van de MBS1800i: Maximale uitgangsspanning (V): 7000 Ladingsenergie (J): 14 Maximale inpuls- energie (J): 10 Aantal aardpennen benodigd: 5 x 2 m Zonder begroeiing (km) (advies): 65 Lichte begroeiing (km) (advies): 43 Veel begroeiing (km) (advies): 17 Raster oppervlakte (ha) (advies): 75

€ 4.699,00*
7 jaar garantie
Gallagher MBS800 Multi Power schrikdraadapparaat (230V/12V/Solar)
De MBS800 is het krachtigste 3-in-1 multi power schrikdraadapparaat. Dit apparaat kan gebruikt worden op zowel 230V, een 12V batterij of in combinatie met een zonnepaneel. Welke vorm u wilt gebruiken, kan gemakkelijk gekozen worden met de draaiknop met verschillende standen. Het apparaat is geschikt voor een afrastering tot 40 km en is voorzien van een batterij controlelampje. De MBS800 wordt inclusief aansluitset en netvoedingsadapter geleverd. Gebruik voor dit schrikdraadapparaat 4x een aardpen van 2m. Specificaties: Maximale uitgangsspanning (V): 9200 Ladingsenergie (J): 7,5 Maximale inpuls- energie (J): 4,7 Aantal aardpennen benodigd: 4 x 2 m Zonder begroeiing (km) (advies): 40 Lichte begroeiing (km) (advies): 29 Veel begroeiing (km) (advies): 10 Raster oppervlakte (ha) (advies): 32

€ 519,00*
7 jaar garantie
MBS1800i schrikdraadapparaat i Series (230V AC / 12V DC - 14 J)
De flexibiliteit van een multi-power apparaat gecombineerd met de kracht en intelligentie van de i Series. Het MBS1800i schrikdraadapparaat is geschikt voor afrasteringen tot een lengte van 65KM. Het apparaat geeft via de meegeleverde externe display duidelijkheid over de prestaties van het schrikdraadapparaat, zodat u altijd ziet of er nog genoeg panning op de afrastering staat. De multi-power optie maakt dit apparaat geschikt voor gebruik met een accu, maar ook met een zonnepaneel of via het lichtnet. Ook zijn er nog een tal van extra accessoires om nog meer inzicht te krijgen in de prestaties van uw afrastering. Een veelzijdig en betrouwbaar schrikdraadapparaat. Uniek voor de i Series is de externe display die u plaatst op de plek waar u wilt, tot een afstand van *50 meter van het schrikdraadapparaat zelf. Hier kunt u de status van uw afrastering aflezen en uw apparaat bedienen. (* Standaard 3 meter kabel bijgeleverd) Bij stroomverlies, als gevolg van bijvoorbeeld een tak tegen uw afrastering of vandalisme, waarschuwt de controller u direct.  De MBS1800i is voorzien van adaptive control. Elk gewoon schrikdraadapparaat kent een constante ladingenergie. De MBS1800i daarentegen voert het afgegeven vermogen op naarmate de afrastering meer wordt belast door kortsluiting. Zelfs bij een extreme belasting van 60 Ohm blijft uw afrastering 100% betrouwbaar.  Constateert u stroomverlies, dan schakelt u de afrastering uit en kunt de fout snel repareren. Gebruikt u de afstandsbediening? (Deze is optioneel verkrijgbaar. Dan schakelt u de afrastering ter plekke uit, repareert de fout, en schakelt de afrastering weer via de afstandsbediening in. Minder kans op uitbraak van uw dieren dus! Gebruik voor dit schrikdraadapparaat 5x een aardpen van 2m De Gallagher MBS1800i is uit te breiden met diverse i- Serie accessoires, zoals een i Series afstandsbediening, een i Series alarmsysteem, flitslamp, afrasteringsmonitor(en) en een SMS module. Specificaties: Maximale uitgangsspanning (V): 7000 Ladingsenergie (J): 14 Maximale inpuls- energie (J): 10 Aantal aardpennen benodigd: 5 x 2 m Zonder begroeiing (km) (advies): 65 Lichte begroeiing (km) (advies): 43 Veel begroeiing (km) (advies): 17 Raster oppervlakte (ha) (advies): 75

€ 899,00*
7 jaar garantie
Gallagher MB150 Multi Power schrikdraadapparaat (230V/12V)
De MB150 is een mullti power schrikdraadapparaat, hij werkt op 230V maar kan ook gebruikt worden met een 12V batterij. Het apparaat is gemakkelijk mee te nemen dankzij het unieke design. De LED geeft aan wat de status van de batterij is als deze is aangesloten. Het apparaat kan een afrastering tot 15 km van stroom voorzien en wordt geleverd inclusief aansluikabelsetje. Optioneel is een 230 V/ 15 V lichtnetadapter verkrijgbaar (art. 401218). Gebruik voor dit schrikdraadapparaat 3x een aardpen van 1m (art:029020) Specificaties: Maximale uitgangsspanning (V): 8500 Ladingsenergie (J): 1,5 Maximale inpuls- energie (J): 1,2 Aantal aardpennen benodigd: 3 x 1 m Zonder begroeiing (km) (advies): 16 Lichte begroeiing (km) (advies): 10 Veel begroeiing (km) (advies): 4 Raster oppervlakte (ha) (advies): 6

€ 199,00*
Gallagher Solarbox MBS2800i (230V)
In dit totaalpakket is het schrikdraadapparaat gemonteerd in een inbraak werende kast, deze kast staat zelf ook onder stroom wanneer u de deur sluit. Inclusief MB2800i, externe display, 4 gel accu's en een voorgemonteerde 270Watt zonnepaneel. Specificaties van de MBS2800i: Maximale uitgangsspanning (V): 7000 Ladingsenergie (J): 21 Maximale inpuls- energie (J): 14 Aantal aardpennen benodigd: 6 x 2 m Zonder begroeiing (km) (advies): 80 Lichte begroeiing (km) (advies): 53 Veel begroeiing (km) (advies): 20 Raster oppervlakte (ha) (advies): 120

€ 6.289,00*
7 jaar garantie
S20 incl. lithium batterij
De innovatieve S20li is een 0,2 joule solar-schrikdraadapparaat met Lithium-accu. Deze technologie staat garant voor een zeer hoge levensduur en betrouwbaarheid. Met een gewicht van minder dan twee kilo en een uiterst compact formaat is dit model erg handzaam. Door een groter zonnepaneel en slim batterij management systeem laadt de accu daarnaast sneller op en zal het apparaat zelfs zonder direct zonlicht na drie weken nog functioneren.

€ 249,00*
7 jaar garantie
S30 incl. lithium batterij
De innovatieve S30li is een 0,3 joule solar-schrikdraadapparaat met Lithium-accu. Deze technologie staat garant voor een zeer hoge levensduur en betrouwbaarheid. Met een gewicht van minder dan twee kilo en een uiterst compact formaat is dit model erg handzaam. Door een groter zonnepaneel en slim batterij management systeem laadt de accu daarnaast sneller op en zal het apparaat zelfs zonder direct zonlicht na drie weken nog functioneren.

€ 299,00*
Solarbox MBS800
Compleet solar station op een pallet. Schrikdraadapparaat, aardpennen, batterijen en zonnpaneel in één. Ideaal voor moelijk bereikbare plekken (zoals natura 2000 gebieden) en tijdelijke afrasteringen. Diefstal wordt bemoeilijkt aangezien de gehele (stalen) kast onder stroom staat. Dit systeem is plug and play, sluit het apparaat aan, sla de aardpennen in de grond en het is klaar voor gebruik!

€ 3.629,00*