Hvorfor vejning og elektronisk identifikation?

Vejning af dyr er en vigtig komponent for bedre beslutningstagning på en husdyrbrug. En vægt eller øremærkelæser er det perfekte værktøj til at støtte dig i denne henseende.
Den investering, du foretager, vil betale sig selv tilbage i løbet af kort tid. Vejning med øjnene vil aldrig være nøjagtig og konsekvent!

Fordele ved vejning

Bedre kontrol med foderomkostningerne 
Mere præcis brug af medicin 
Tidlig påvisning af sygdomme 
At kunne træffe præcise forvaltningsbeslutninger Driv bedre forretningsresultater

Nyt: Trådløse laststænger

Det har aldrig været nemmere at veje dine dyr

 Med disse nye trådløse vægtstænger kan du undgå det mest almindelige problem med traditionelle vægtstænger: kabler. Send vægtene direkte til Animal Performance+-appen eller til din Gallagher-vægte via Bluetooth. Med disse trådløse vejestænger har du ingen risiko for at kabler tygges igennem, at kabler trampes ned af kvæg eller at vægtens stik beskadiges.


Se de nye trådløse vægtstænger

Gallagher Animal Performance App

Med Gallagher Animal Performance-softwaren kan du få adgang til besætningsdata overalt. Med din konto kan du logge ind på vægten, din smartphone og din computer. Enhederne kommunikerer med hinanden via Wi-Fi, så hver enhed forsynes med de korrekte data.

Animal Performance Plus er en opgradering af Gallagher Animal Performance-applikationen. Animal Performance Plus tager din administration til det næste niveau med nye funktioner:

  • Placer dyr i besætninger for at spore præstationer. Brug besætningsanalyse til at sætte mål og sammenlign og følg dine dyrs fremskridt fra dine forskellige besætninger i forskellige parceller.
  • Kategoriser dine dyr i grupper på den måde, du ønsker. Dette giver dig mulighed for at skabe et mere detaljeret billede for at sammenligne egenskaber, aktiviteter og livsdata.
  • Brug intensive tilpassede filtre for at få dybdegående indsigt i præstationer og aktiviteter til forvaltning af dyrene. F.eks. for at finde de rigtige dyr, der skal tilføjes til en bestemt besætning, gruppe eller sorteringsliste.
  • Få de data, du har brug for, fra appen ved hjælp af detaljerede filtre.