Goodnature

En vildere verden

Vi begyndte ikke at dræbe gnavere for at dræbe ting. Vi begyndte at gøre det for at hjælpe biodiversiteten til at trives.

Gnavere er dårlige nyheder for mennesker og planeten, da de ødelægger afgrøder og dyreliv, spreder sygdomme og ødelægger økosystemer. Alle de løsninger, der fandtes, var forældede, umenneskelige eller utroligt giftige. Vores grundlæggere Robbie og Craig vidste, at hvis vi skulle have en chance for at genoprette verden, måtte vi finde en bedre måde at dræbe gnavere på. De lavede en brainstorming om 100 måder at dræbe en rotte på, og Goodnature-fælden var født.

Designet til at fungere overalt

Vores fælder er udviklet på baggrund af næsten to årtiers test i marken og har vist sig at virke overalt, hvor gnavere færdes - i garagen, på loftet, i køkkenet, i baghaven, i laden eller på gården. Den bruges endda i nogle af verdens mest skrøbelige økosystemer til at dræbe gnavere og beskytte kritisk truede arter.

Se, hvordan vores fælder virker

En smartere fælde

Smart Cap på vores fælder tæller hvert skadedyr, som fælden har dræbt, og opretter forbindelse til Goodnature smartphone-appen via Bluetooth. Meddelelser om dræbte skadedyr sikrer, at du aldrig går glip af en dræning, mens påmindelser om genopfyldning sikrer, at du ikke glemmer de to gange om året at fylde fælden op.


100% giftfri dræber

Vores gnaverpasta er designet til at være uimodståelig for rotter og mus, så de følger deres næser op i fælden og får en hurtig og human død. Den er også 100 % giftfri, hvilket gør den sikker for børn, kæledyr og andre vilde dyr. Den distribueres automatisk over seks måneder, fordi alle har bedre ting at lave end at genbete deres fælder.


Automatisk

Du behøver ikke længere at kontrollere og nulstille fælder. Få en fælde, der nulstilles automatisk 24 gange.

Venlig

Selv skadedyr fortjener at blive behandlet venligt. Godmodige fælder betyder en hurtig død.

Ikke-toksisk

Vores lokker er giftfri. Der er ikke brug for grimme giftstoffer, så du ved, at det er sikkert.

Fremstillet i New Zealand

Produkt af høj kvalitet, glade mennesker. Vores produkter er fremstillet her i Wellington, NZ.