Installer et mobilt hegn

Et mobilt hegn er et effektivt hegn til midlertidig brug. Det kan gøres egnet til alle typer dyr ved at gøre brug af en af de mange muligheder, der findes i vores produktsortiment. Vi vil gerne hjælpe dig ved at forklare dig de mest almindelige løsninger til mobilhegn.

Installer et mobilt hegn med en enkelt tråd Install a mobile fence with a single wire Installation af rationeret græsning med tromlehjul

Installer et mobilt hegn med en enkelt tråd

Trin 1: Hægt gittergrebet fast på en hjørnestolpe eller en lignende stolpe;
Trin 2: Tag trådtromlen og stolperne med dig, og rul tråden ud og sæt en stolpe op for hver 10 m;
Trin 3: Hægt trådtromlen fast på hjørnestolpen, og spænd tråden. Trin 4: Sæt strømmen til ved hjælp af et batteri eller en batteristrømforsyning eller tilslut hegnet til et eksisterende permanent elektrisk hegn.

Installer mobilt hegn multipel tråd

Trin 1: Vikl tråden (lederen) rundt om spolerne, og fastgør låsegrebet i enden.
Trin 2: Sæt hjørnestolpen på plads, og fastgør hjulene.
Trin 3: Flyt spolelåsen opad, tag fat i trådene og gå til den anden side/enden af hegnet. Der fastgør du trådene til den anden hjulhjørnestolpe, der fungerer som den sidste stolpe. Trådene er endnu ikke blevet spændt fast; vi skal først placere de mobile stolper.
Trin 4: Tag de mobile stolper i hånden og placer en stolpe for hver 10 m. Hægt ledningerne fast på stolpen i den ønskede højde. Gallagher Variopælen, stigbøjlepælen og fårepælen har numre, så du kan huske trådhøjderne. De mobile stolper er nu blevet placeret, og trådene kan strammes.
Trin 5: Tag spolen ved flangerne og stram således trådene. Lås tromlen.
Trin 6: Ved hjælp af et multispolekabelsæt (006345) forbinder du trådene/spolerne med hinanden og tilslutter trådene til hegnets strømforsyningsapparat. Et multifunktionelt, meget enkelt system.

Nødvendige produkter


Installation af rationeret græsning med tromlehjul

Gallagher Fence Spider gør dette "bevægelige" hegn særdeles velegnet til rationeret græsning. Det kan flyttes på ingen tid. Hegnsspindlerne fungerer som hegnspæle. Plasttråden, som er rullet rundt om en spole, er fastgjort i midten. En person kan flytte hegnet ved blot at flytte spolen. Den seks-benede edderkop har to fødder på jorden - uden strøm - mens de fire andre giver et stød, når den bliver rørt. Dette er et rationeret græsningssystem, der er både enkelt og effektivt.

Tumble-hjul (5)
Én person kan flytte en hel indhegning på få minutter ved at bruge et tumble hjul. Afgræsnings cyklus systemer reduceres og forøger udbyttet. Spørg din forhandler for mere information. Maximal hegnshøjde: 0,78m.

529,00 €*