Elektrisk indhegning til kvæg og malkekøer

 Elhegn til kvæg og malkekøer er et sikkert, økonomisk og langtidsholdbart alternativ til ikke-elektrisk og farligt pigtrådshegn, som kan skade dyrenes hud eller - endnu værre - yveret. For god græsning kræver indhegning særlig opmærksomhed. Gallagher tilbyder et komplet udvalg af elektriske hegn til køer og kvæg. Vælg mellem permanente (højtrækkende) eller transportable hegnssystemer eller et offsethegn, som gør det muligt at elektrificere eksisterende hegn.

Typer af hegn til kvæg og køer

 •  Høj trækstyrke til kvæg: Professionelt højspændingshegn til din mælkebedrift til permanent kohegn. 
 •  Mobilhegn til kvæg:  Mobilt eller let flytbart hegn til køer, ideelt til græsarealer eller stribegræsning. 
 •  Elektrificerende eksisterende hegn til kvæg: Elektrificere nemt et eksisterende mesh eller træhegn med afstandsisolatorer.

Højstyrkehegn til kvæg

 Er du på udkig efter en professionel permanent indhegning til kvægbrug? Brug derefter High Tensile hegn. Et Gallagher High Tensile hegn byder på mange fordele. For en sikker, permanent malkekvægsbarriere vil et to-leder system være tilstrækkeligt. Til kødkvæg med kalve er et tretrådssystem den rigtige løsning. Gallagher anbefaler en afstand mellem stolperne på 15 meter i hvert tilfælde. Kombineret med anbefalet tilbehør kan Gallagher-hegn nemt holde i 25 år.
 Vores råd:
 •  A 10 -års produktgaranti på alle produkter;
 •  Den holder i op til 25 år;
 •  Større afstand mellem stolper på 15 meter, op til maksimalt 20 meter , er muligt med et to-leder system;
 •  Kan strækkes stramt med strammere og trækfjedre (rustfrit stål, i overensstemmelse med Gallagher-standarden);
 •  Brug spænding fjedre til at håndtere temperaturudsving (krympning og ekspansion);
 •  Vedligeholdelsesfri og ekstremt slidstærk;

Installation af et permanent kohegn

Til højre finder du de produkter, du skal bruge for at sætte et permanent kohegn af høj kvalitet.

 1. Gallagher hegnsapparat
 2. Hegnstråd
 3. Elektrificeret port
 4. Insultimber hjørnestolpe
 5. Økostolpe
 6.  Hjørneisolator S
 7. Klips korte
 8. Strømfjeder
 9. Wireclip
 10. Wire strammer
 11.  Jordkabel

Mobilhegn til kvæg

 Et mobilt hegn er ideelt som et midlertidigt eller let flytbart hegn. Meget velegnet til at opdele enge i flere parceller. Den flytbare løsning er rigtig god at bruge i kombination med mange former for rationsgræsning. Ved at anvende rationsgræsning er du i stand til at få mere udbytte fra din græsmark. Gallagher tilbyder flere løsninger til dette, såsom ringtopstolpen og gitteredderkoppen.

Typer af mobile hegn til kvæg


Stripgræsning til køer

Stripgræsning er en form for græspleje, hvor køer lever af voksende græs og urter. Til rationeringsgræsning med malkekvæg anbefaler vi det unikke stribegræsningssystem. Dette system består af gitteredderkopper, som du nemt kan give dine malkekvæg en ny strimmel frisk græs med. Gitteredderkopperne ruller over landet som en edderkop. Malkekvæget får en frisk stribe græs hver dag, og afgræsningen på din jord er optimal.

Ring Top Pole

Det mest kendte system består af lette plaststænger og plastråd. Plaststolperne er udstyret med det unikke Twist & Låsesystem. Dette gør det nemt at fastgøre wiren til stolpen og wiren forbliver i holderen. Perfekt til mobilt hegn. Hegnet kan opsættes og/eller afmonteres på én gang.


Mobilhegn til køer og får på samme tid

 Hvis du har flere arter af forskellige visne sammen eller ved siden af hinanden på engen. Så er multiwire ring topstang den bedste løsning. Den er udstyret med 3 ekstra isolatorer, så flere ledninger kan strækkes i forskellige højder. Isolatorerne kan nemt klikkes i den ønskede højde, hvilket betyder, at du med én stolpe har et øjeblikkeligt hegn til eksempelvis køer og får.


Eksisterende hegn til kvæg

Har du ikke brug for et helt nyt hegn, men vil du gerne elektrificere en eksisterende indhegning af fx net eller træ? Brug derefter Gallagher afstandsisolatorer. Det er en hurtig og effektiv måde at elektrificere et eksisterende hegn.

 Vores råd
 •  Hold kvæg effektivt inden for et eksisterende hegn;
 •  Beskytter et eksisterende hegn;
 •  Kan bruges med tape, ledning eller plasttråd;
 •  Segnet til elektrificering af hegn af træ, jern, beton eller net