Hegn til hunde

Har du brug for at holde din egen hund inde og andre hunde ude af din have eller dit blomsterbed? Et elektrisk hegn til kæledyr er en ideel løsning - sikkert, økonomisk og nemt at bruge. Et elhegn til kæledyr er effektivt og meget sikkert. Der anvendes en kort, blid impuls, som fremkalder en skrækreaktion, men som ikke skader dyret. Hunden udvikler hurtigt en respekt for hegnet og lærer at undgå det.

Hvad er hundehegn?

Desværre er der mange mennesker, der lider under uønskede besøg af hunde i deres haver. Disse hunde er ofte til gene. Det er så svært at holde disse hunde ude af din have. Et hegn eller en hæk giver som regel ikke tilstrækkelig beskyttelse. Desuden vil folk gerne holde deres kæledyr inden for havens grænser og sikre sig, at deres hund ikke bare løber væk. Løsningen? Et hundehegn. Hundehegn bruges til at holde din egen hund i din have eller til at holde hunde, der ikke er dine, ude af din have. Gallagher tilbyder forskellige løsninger til at holde hunde ude og spare dig for de problemer, de forårsager.

Hvordan fungerer et elektrisk hundehegn?

Et elektrisk hundehegn består af flere komponenter, som er elektrificeret. Elhegnssættene skaber en meget kort pulsspænding. Dette forårsager en forskrækkelsesreaktion, men det er absolut ikke farligt for hunden. Hunden behøver ofte kun at komme i kontakt med det elektriske hundehegn én gang, og vil derefter holde afstand.

Trådhøjder til hundehegn

Når du ønsker at installere tråd til hundens hegn, er det vigtigt at undersøge, hvilken højde der er egnet til dit elektriske hundehegn. Denne højde afhænger af typen af hund. Et hegn til store hunde kræver en anden højde end et hegn til mindre hunde. Gallagher har forskellige kits til elhegn. Vi anbefaler, at du køber det elhegnssæt, der er lavet til højden på din hundetype. Nedenfor kan du se, hvilken højde elhegnet skal have for din hundetype.

Udstyr til hundehegn

Et hundehegn består af flere komponenter. Gallagher vil gerne gøre det nemt for dig at finde ud af, hvilken løsning der passer til din situation, og tilbyder derfor forskellige typer af sæt til elhegn. På den måde kan du være sikker på, at du har alt det, du har brug for til dit elektroniske hundehegn. Udover hegnstråden til hegnet har du også brug for en hegnsapparat. Til store hunderacer og haver med et stort areal anbefaler vi M35-elektroapparatet. Denne fås også som et samlet hundehegnssæt. Dette sæt indeholder alt, hvad du har brug for til et velfungerende hundehegn, og det fås i 50 cm og 80 cm.

Fordele ved hundehegn

Et elektrisk hegn til hunde har mange fordele. Det er svært at holde hunde ude af haven og meget irriterende at skulle kontrollere konstant, om din hund holder sig inden for havens grænser. Det er kompliceret at samle et hundehegn selv og viser sig ofte ineffektivt i praksis. Det er her, at et hundehegnssæt tilbyder løsningen. Det er nemt at montere hegnssættet. Dit dyr kan lege frit uden at løbe væk, og du vil have glæde af et hundehegn i lang tid.

Tips til opsætning af hegnet

Opsætning af et hegn er meget nemt. Et tip, når du sætter hegnet op, er at være opmærksom på vegetationen i din have. Dette skyldes, at vegetation reducerer hegnets effekt. For at opnå et optimalt resultat skal hegnet være fri for vegetation.

Damm och trädgård sats 50cm S6 Solar
Gallagher Damm och trädgård sats 50cm S6 Solar Et ideelt sæt til at holde dine husdyr inde i din have eller netop til at holde naboens husdyr borte. S6 er en kompakt men kraftfuld solcelle- spændingsgiver. Hegnspælene har højde på 50 cm

199,00 €*
Have sæt 50cm M35 230V
Et ideelt sæt til at holde dine husdyr inde i din have eller netop til at holde naboens husdyr borte. M35 er en kompakt men kraftfuld elnet- spændingsgiver. Hegnspælene har højde på 50 cm. Dette sæt består af følgende dele: - M35 (spændingsgiver) - 100 m plasttråd - 4 trådsamlere - 10 (sorte) hegnspæle på 50 cm - 30 trådclips - 6 skrueisolatorer - 1 tilslutningssæt - 1 jordspyd - 1 advarselsskilt (inkl. fastgørelsesmateriale) - 1 monteringssæt - Vejledning

139,00 €*
Have sæt 80cm M35 230V
Et ideelt sæt til at holde dine husdyr inde i din have eller netop til at holde naboens husdyr borte. M35 er en kompakt men kraftfuld elnet- spændingsgiver. Hegnspælene har højde på 80 cm. Dette sæt består af følgende dele: - M35 (spændingsgiver) - 100 m plasttråd - 4 trådsamlere - 10 hegnspæle på 80 cm - 40 trådclips - 8 skrueisolatorer - 1 tilslutningssæt - 1 jordspyd - 1 advarselsskilt (inkl. fastgørelsesmateriale) - 1 monteringssæt - Vejledning

149,00 €*
Kæledyr og have sæt 80cm S6 Solar
Gallagher Kæledyr og have sæt 80cm S6 Solar Dette sæt fungerer ved hjælp af en solcelledrevet spændingsgiver (S6). Spændingsgiveren skal ikke tilsluttes lysnettet, så den kan placeres hvor som helst i haven eller f.eks. på campingpladsen. Sættet består af følgende dele: S6, 100 m plasttråd, 4 trådsamlere, 10 hegnspæle på 80 cm, 40 trådclips, 8 skrueisolatorer, 1 tilslutningssæt, 1 jordspyd og 1 advarselsskilt.

229,00 €*