Hold ræve ude

Ræven er en altædende og elsker høns, ænder og andet fjerkræ. Jagtræven klatrer over og graver under hegn. For at holde ræve ude anbefaler vi elektrisk hegn i kombination med en Foxlight for optimal afskrækkelse. Foxlight holder rævene på afstand. Hvis ræve alligevel kommer tæt på, bliver de afskrækket af det elektriske hegn.
Mange vælger et traditionelt hegn med net eller træ, og tror, de kan holde ræven ude på denne måde. Men det er normalt ikke tilfældet. Ræven er snedig, og hvis den er sulten, vil den gøre alt, hvad den kan for at komme til sin velsmagende snack, herunder klatring og gravning. Hvis du virkelig ønsker et effektivt hegn til at holde ræven ude, er der kun 1 løsning: et elhegn. Efter den første kontakt med dette hegn vil ræven undgå det. En ræv rammer ikke det samme gitter to gange. Du har skabt en psykologisk barriere mellem dine dyr og ræven. 
Et elektrisk hegn:
  • er i de fleste tilfælde nemt at installere selv
  • er meget effektiv mod ræve
  • er 50 % billigere end et traditionelt hegn
For at finde ud af mere information om rævehegn, tag et kig på vores whitepaper.

Forskellige typer rævehegn

  • Permanent rævehegn med høj trækstyrke : Har du behov for permanent at beskytte dine dyr på din ejendom mod ræveangreb? Så er et Gallagher højstyrkesystem ideelt for dig. Denne løsning, i kombination med Insultimber stænger, giver dig den maksimale sikkerhed.
  • Mobilt hegn mod ræve: Behøver du kun at beskytte dine grunde eller dyr mod ræve i en begrænset periode? Så er et mobilt hegn ideelt for dig. Nem at sætte op og afmontere selv, og lige så effektiv som den permanente løsning.
  • Semi-permanent højspændingsræv hegn: Vil du beskytte dine dyr på fx en forpagtereng? Men skal du gøre dette med en solid langsigtet løsning? Så er et Gallagher Line Post-system i kombination med vores High Tensile wire ideel til dig.

Høje trækstærke hegn til ræve

Et system med højt træk er ideelt til at holde ræve væk. Dette permanente hegn giver maksimal sikkerhed mod meget vanskelige og resistente arter. Derfor anbefaler Gallagher en særlig løsning ved at installere et dobbelthegn for at opnå optimal sikkerhed. Denne løsning består af et indre og et ydre hegn.

Indvendigt hegn mod ræve

Det indre hegn er et 5-trådet Insultimber-system bestående af faste og flydende stolper, som f.eks. et fåregitter-system. Dette system har været uovertruffent i over 40 år og kan nemt holde i 20-25 år. Den nederste tråd ligger lavt til jorden, og det er derfor vigtigt at tilslutte en kraftig elektrisk hegnsenergistyring til hegnet. Det græsset, der vokser, skal sættes væk, så strømføringen forbliver optimal.

Yderhegn mod ræve

Det yderste hegn er en simpel højspændingspåføring bestående af en kort stolpe på 1 m, der er ± 50 cm dyb i jorden. Ledningerne monteres på 20 cm og 45 cm. Dette hegn tilbyder en ekstra barriere for ræven. Tilføjelse af Foxlight til dit hegn gør systemet endnu mere pålideligt. Rævelyset skræmmer ræven om natten af tilfældige lysstråler. Foxlight består af 9 LED-lys, der blinker tilfældigt. Dette gennemprøvede system hjælper med at beskytte din ejendom og din husdyr endnu bedre.ly. Rovdyret vil tro, at nogen patruljerer området og vil ikke angribe.


Dette gennemprøvede system hjælper for at beskytte din ejendom og husdyr endnu bedre.

Order your products here for your permanent fox fence:

Gallagher ElectroMax hegnstråd 2,65mm - 26kg - ca.600m
ElectroMax fra Gallagher: 15% bedre ledende end standard 2,5mm højt ledende holdbarheds tråd. Bære strøm længere og håndterer kortslutninger bedre. Patenteret sick- alu legering sørger for op til 3 gange så lang levetid som standard højt ledende holdbarheds tråd. Specifikationer - Diameter mm: 2,65 - Modstand ohm / meter: 0,0297 - Trækstyrke kg: 550

149,00 €*
Gallagher Isoleret linjestolpe 1,90m (4)
Gallagher LinePost (1,90 m), unikt og holdbart design, og særdeles velegnet til permanente hegn. Helt selvisolerende og meget let og hurtig at montere. Lederen kan monteres i forskellige forformede positioner på pælen ved hjælp af LinePost clips (fås separat). Fordelene ved denne unikke og holdbare pæl opnås ved at kombinere en glasfiberkerne med en UV- beskyttet yderside i polyethylen. Produktgaranti: 10 år. Holdbarhed: Over 25 års! Maks. trådhøjde 1,35 m. Isoleret Line Post: den nyopfundne hegnspæl

59,95 €*
7 års garanti
Gallagher S400 solpanelsspændingsgiver inkl. 2 batterier (2x 12 V - 7,2 Ah)
S400 er markedets mest kraftfulde solpanelsspændingsgiver. Med sit 40 W solpanel kan S400 forsyne et hegn på 30 km med strøm. Selv efter en uge uden direkte sollys har spændingsgiveren stadig tilstrækkelig energi til at forsyne dit hegn med tilstrækkelig spænding. S400 er særdeles velegnet til midlertidige hegn omkring et rimeligt stort jordareal. På denne måde er hegnet strømførende overalt uden at der kræves en stikkontakt i nærheden! Specifikationer:: - Maksimal udgangsspænding: 9800 - Lagret energi (J): 4,0 - Maksimal impulsenergi (J): 3,0 - Solpaneler (Watt): 40 - Antal jordstænger påkrævet: 4 x 1 m - Uden bevoksning (km) (anbefalet): 30 - Let bevoksning (km) (anbefalet): 16 - Tæt bevoksning (km) (anbefalet): 7 - Hegnsareal (ha) (anbefalet): 16

899,00 €*
Insultimber-hjørnepæl (FSC®) 10,0x10,0cm - 2,50m (10x1)
Selvisoleret træ til permanente hegn. Der kræves ingen isolatorer. Insultimber (FSC®) kræver ingen kemisk behandling.

1.049,00 €*
Insultimber-mellempæl (FSC®) 3,8x3,8cm - 1,50m
Selvisoleret træ til permanente hegn. Der kræves ingen isolatorer. Insultimber (FSC®) kræver ingen kemisk behandling.

17,95 €*
Insultimber-støttepæl (FSC®) 4,0x8,0cm - 2,00m
Selvisoleret træ til permanente hegn. Der kræves ingen isolatorer. Insultimber (FSC®) kræver ingen kemisk behandling.

35,95 €*

Mobilhegn mod ræve

Ønsker du et midlertidigt eller mobilt hegn til at holde ræve ude? Så anbefaler Gallagher en speciel løsning ved at placere 2 hegn for optimal sikkerhed, bestående af et indre og et ydre hegn. Dette gennemprøvede system hjælper med at beskytte din ejendom og din husdyr endnu bedre.

Mobilt indre hegn mod ræve

Det første hegn er SmartFence, alt-i-1 system med stolper, ruller og ledninger. Systemet er 100 meter langt og også velegnet til ujævnt terræn. Dette system fungerer som et indre hegn for at holde ræven væk.


Mobilt Yderhegn mod ræve 

Til dit udendørs hegn kan du installere et simpelt system bestående af korte hegnspæle på 75 cm med 2 Vidoflex 9 ledninger. Du placerer den første tråd i en højde på cirka 20 cm. Ved at tilføje Foxlight til dit hegn, har ræven endnu mere at blive skræmt af om natten, takket være de tilfældige lysstråler. Foxlighten består af 9 LED-lys, der blinker tilfældigt. Rovdyret vil tro, at nogen patruljerer området og vil ikke angribe.

Semi-permanent højspændingshegn mod ræve

Med Line Post 95 cm høj trækhegn har du et unikt system, der er mindst lige så stærkt som et permanent træhegn, men som kan flyttes let om nødvendigt. For at sikre, at dine dyr ikke bliver generet af ræven, anbefaler vi et dobbelt hegn. Optimal sikkerhed takket være et indvendigt og udvendigt hegn!

Indre hegn mod ræve

Inderhegnet er et 5-leder system bestående af faste Line Post stolper. Afstanden mellem stolperne er 7 m. Højden på ledningerne er 9,5 cm, 30 cm, 45,5 cm, 71 cm og 95 cm. Den nederste ledning er lavt til jorden. Det betyder, at græsset sagtens kan vokse op imod det. Der er derfor brug for et kraftigt apparat for at sikre, at græsset bliver svedet væk, og at strømledningen forbliver optimal.

Yderhegn mod ræve

Tdet ydre hegn er bygget med vores blå plastikstang på 0,7 m med to High Tensile ledninger. Afstanden til det indre gitter er 35 cm. Ledningerne monteres på 10 cm og 50 cm. Takket være dette ydre hegn har ræven en ekstra barriere, før den kan nå sit mål.

Order all products for semi permanent fox fencing here:

Clips til plastpæle ø13mm (10)
Letanvendelig clip til tilføjelse af ekstra tråd. Passer til Gallaghers PVC- stolpe.

8,35 €*
Gallagher Isoleret linjestolpe 1,40m (4)
Gallagher Isoleret linjestolpe (1,40m), unikt og holdbart design, og særdeles velegnet til permanente hegn. Helt selvisolerende og meget let og hurtig at montere. Lederen kan monteres i forskellige forformede positioner ved hjælp af linjestolpe clips (fås separat). Fordelene ved denne unikke og holdbare pæl opnås ved at kombinere en glasfiberkerne med en UV- beskyttet yderside i polyethylen. Maks. trådhøjde 0,95m. Produktgaranti: 10 år. Holdbarhed: Over 25 års! Læs alt om den Isoleret Line Post her

49,95 €*
H.T.-zink-alu-tråd 2,5mm - 25kg - ca.625m
Højstyrketråd 2,5 mm Crepal optimum. 10 års garanti og en anslået levetid på 25- 30 år. Meget god ledeevne. Bruges sammen med trådstrammer og hegnsfjeder. Specifikationer - Diameter mm: 2,5 - Modstand ohm / meter: 0,035 - Trækstyrke kg: 500

139,00 €*
Hegnsfjeder til HT-tråd 2,5mm/2,65mm
Hegnsfjederen neutraliserer forskelle i trådens trækspænding forårsaget af temperatursvingninger. Holder tråden lige spændt både sommer og vinter, så du kan fordoble (op til 15 m) pæleafstanden. Passer til 2,5 mm og 2,65 mm HT- tråd og EquiFence. Maks. trækstyrke 200 kg. Rustfrit stål, fjederlængde 345 mm. Produktgaranti 10 år.

19,95 €*
Hjørneisolator forstærket, hvid, (5)
Egnet til lange strækninger og permanente hegn. Stor pæleafstand minimerer strømlækage.

12,65 €*
Insultimber-hjørnepæl (FSC®) 10,0x10,0cm - 2,50m
Selvisoleret træ til permanente hegn. Der kræves ingen isolatorer. Insultimber (FSC®) kræver ingen kemisk behandling.

104,95 €*
Insultimber-hjørnepæl (FSC®) 8,0x8,0cm - 2,00m
Selvisoleret træ til permanente hegn. Der kræves ingen isolatorer. Insultimber (FSC®) kræver ingen kemisk behandling.

67,95 €*
Insultimber-støttepæl (FSC®) 4,0x8,0cm - 2,00m
Selvisoleret træ til permanente hegn. Der kræves ingen isolatorer. Insultimber (FSC®) kræver ingen kemisk behandling.

35,95 €*
Isoleret Linjestolpe-mellempæl 0,95m
Linjestolpe- mellempæl er en svævende pæl, der holder hegnet mellem to pæle i den rigtige højde og rigtigt spændt. I stedet for fem pæle over 40 meter indhegning, behøver en kvægfarmer kun to pæle, hvis der bruges Dropper. En Dropper er billigere end en Line Post, hvilket reducerer de samlede udgifter til indhegningen.Mellempæl til Line Post kan kun bruges sammen med en Line Post som er 0,95 m lang (742014).

53,95 €*
PVC-plastpæl blå 0,50 m (10)
Ekstremt praktisk og enkel pæl til græsningsområde. Unik topisolator, som beskytter mod skader, når pælen rammes ned i jorden med en hammer.

25,95 €*