Skræddersyet rådgivning fra en Gallagher-specialist på stedet

Har du planer om at installere et nyt elhegn eller forny dit eksisterende? Med vores særlige Gallagher On-Site-konsultation får du skræddersyet Gallagher-rådgivning. Ved at bygge dit hegn på baggrund af vores rådgivning sikrer du, at dit elhegn passer til din situation. På den måde kan du stole fuldt ud på dit hegn, og dine dyr er sikre.
Kontakt
Felter markeret med (*) er påkrævet.
Privatliv *

Hvornår skal du planlægge besøg af en Gallagher-specialist på stedet?

  • Du planlægger at installere et nyt elektrisk hegn.
  • Du ønsker at forny dit eksisterende hegn
  • For at beskytte dine dyr og holde uønskede vilde dyr som f.eks. ræve og rådyr ude
  • Når du har problemer med dit hegn

Hvordan foregår et besøg på stedet af en Gallagher-specialist?

1. Efterlad dine oplysninger ved hjælp af nedenstående formular; det hjælper os, hvis du kan give en så klar beskrivelse som muligt af dit ønske om et (nyt) elhegn eller et problem med dit hegn.
2. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at gennemgå din situation, dette er inden for 2 arbejdsdage. I nogle tilfælde er det allerede muligt at nå frem til en løsning over telefonen.  3. Vi aftaler en tid med dig, hvorefter du får besøg af en af vores Gallagher Specialister.
4.Vi vurderer den specifikke situation hos dig og giver dig derefter Gallagher-rådgivning, der er skræddersyet til dit elhegn.

Sammen finder vi den bedste løsning, så du kan stole på dit elhegn og være sikker på, at dine dyr er i sikkerhed. Vi er klar og villige til at hjælpe! Efterlad dine oplysninger og anmod om rådgivning på stedet De oplysninger, du indtaster her, bruges udelukkende til at svare på din besked. Den Gallagher-specialist, der er ansvarlig for dit område, vil kontakte dig.


Du planlægger at installere et nyt elektrisk hegn.

Det er et stort arbejde at installere et nyt elhegn. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger ved f.eks. at besvare følgende spørgsmål: Er det en midlertidig løsning eller et (semi-)permanent hegn? Er der en strømforsyning i nærheden? Hvilke dyr ønsker du at holde indenfor, eller ønsker du at holde visse vilde dyr udenfor? Samarbejde med en af vores specialister hjælper dig med at vurdere din situation og finde den bedste Gallagher-løsning for dig.

Du ønsker at forny dit eksisterende hegn

Det kan være, at du allerede har et elhegn installeret, men at dine isolatorer, elhegnsledere eller din nuværende elhegnsenergisystem skal fornyes. I dette tilfælde vil Gallagher-specialisten give dig de bedste råd til en fornyelsesløsning på stedet. Så du kan være sikker på, at dine dyr er sikre, og at dit elhegn holder i mange år fremover.

For at beskytte dine dyr og holde uønskede vilde dyr som ræve og rådyr ude

er det meget vigtigt, at du har et elhegn, der fungerer godt og er i optimal stand. Et hegn, der ikke fungerer korrekt, kan have mange forskellige årsager. Med en Gallagher konsultation hjælper vi dig med at løse den dårlige funktion af dit elhegn. Vi tjekker dit hegn for alle de dele, der er nødvendige for et velfungerende elhegn.

Når du har problemer med dit hegn

Vi kontrollerer, om
1. Strømgiveren er ikke defekt,
2. Ledningerne til elhegnet er ikke beskadiget og korrekt spændt,
3. at ledningsforbindelserne ikke er defekte og er blevet installeret korrekt, at isolatorerne og dine stolper er intakte,
4. Om dine græsningslåger og passager er intakte, (er lågehåndtagene hele og lederne spændte?).
5. Om dine jord- og jordingsstifter er korrekt installeret. Efter et fuldstændigt tjek af dit elhegn får du en anbefaling, der hjælper dig med at få dit elhegn tilbage i topform, så dine dyr igen er i sikkerhed.